Det börjar hända grejer

Hej på er,

Jag har varit dåligt på att uppdatera den här bloggen.. Jag ber om ursäkt. Men om det är nån som fortfarande kikar in här då och då kan jag berätta att de första volontärerna har blivit accepterade till festivalen! Roligt va? Idag ska jag kontakta de jag valt ut att jobba som årets Media Crew.

Vi har fått flera frågor om när man kommer få svar/bli accepterad till årets festival och jag hoppas att du kommer få svar inom de kommande två veckorna. Det är mycket jobb att gå igenom alla volontärer och för hand acceptera varje person (vi siktar ju på runt 1000 volontärer i år). Hoppas ni har förståelse för detta.

Som vanligt, har ni några frågor släng iväg ett mail till volontar@bravallafestival.se, under veckodagarna svara jag ofta inom en timme!

 

Share Button

Snart kör vi igång

Hej på er!

Long time, no see. Vi vill bara snabbt skriva ett litet inlägg om att snart öppnar vi registreringen för att vara volontär på årets Bråvallafestival! Håll utkik på hemsidan och på Facebook för mer information inom kort.

Peppen!

Share Button
post

Tagga Getaway Rock!!!

Nu börjar det närma sig, om knappt en månad intar vi Gävle och kör bästa Getaway Rock Festival!!!!

Precis som till Bråvalla söker vi volontärer till Getaway Rock!

Du kan jobba inom områden såsom scensäkerhet, Entrésäkerhet, Campingvärd, Sjukvård, Barer och Serveringar och självklart vår egna specialgrupp; GRF’s Hjältar, som hoppar in där de behövs som mest!

Ansökan gör du enkelt via vår portal och det är även där du sedan väljer arbetsgrupp och arbetstider om du blir antagen.

Hoppas vi ses i Gävle! :D

Share Button
post

Ladda ditt armband i förväg!

Hej! Nu börjar det äntligen närma sig festival!!!

Du kan nu logga in och ladda ner din voucher från portalen under fliken “Mina Festivaler”! :)

Nytt för i år är att även du som volontär kan  ladda på ditt armband med pengar i förväg!

Detta gör du här genom att skapa en kontoprofil där du anger din e-postadress, väljer ett lösenord och skriver in koden som du hittar på din voucher under QR-koden. Dina uppgifter är naturligtvis säkra hos oss och kommer inte att lämnas ut till tredjepart. Du kan fylla på ditt festivalarmband online till och med den 21 juni kl. 24.00.

När du har skapat din kontoprofil online har du möjlighet att föra över pengar till armbandet via ditt kreditkort (Visa, Mastercard, Maestro). Genom att skapa en profil och fylla på pengar i förväg slipper du tänka på det när du kommer till festivalen. Glöm inte att spara din biljett! Den behöver du fortfarande för att byta till armbandet när du kommer till festivalen.

När du kommer till festivalen byter du din biljett till festivalarmbandet. Din kontoprofil kopplas då automatiskt till ditt armband.

Share Button
post

VIV-Lounge 2015

Vi är väldigt glada att kunna meddela att vi även i år kommer ha ett eget tält vid volontärcampingen, som vi kallar VIV-Loungen. VIV står för Very Important Volunteer, och i detta tält kommer det hända massa roliga saker under festivalveckan! Det är i VIV-Loungen du kan hänga när du inte jobbar och när du vill umgås med dina volontärskompisar. Du har också möjlighet att ladda din mobil gratis!

En glad nyhet för i år är att vårt kära Rockmarket kommer ha en alldeles egen liten volontärkiosk där du bland annat kommer kunna handla godis, dricka och enklare frukost utan långa köer och lång promenad till festivalområdet! Hur bra som helst tycker vi! :D

Våra underbara VIV-Lounge volontärer kommer såklart anordna aktiviteter varje dag och finnas till hjälp om ni har några frågor eller bara vill hänga lite ;)

Det är även i VIV-Loungen som informationsmötet kommer hållas, och efter mötet blir det mingelfest samt prisutdelning till vinnarna i  vår facebook-tävling!

Share Button
post

Bråvalla <3 Miljö

Volontär och miljöhjälte på Bråvalla med Cup Concept!                       

På Bråvalla Festival började vi 2014 servera all öl och cider i pantbara returmuggar. Det gjorde vi främst för att skapa en renare och trevligare festivalmiljö. Att returmuggarna har en betydligt mindre miljöpåverkan än de vanliga engångsplastglasen och är godare att dricka ur är inte så dumt det heller.

Att använda returmuggar är vanligt i Tyskland och vi hoppas det blir lika självklart på nordiska festivaler. På Bråvalla kommer vi att använda och hantera fler returmuggar än någonsin tidigare. Om vi ställer dem på rad blir det nästan 2 mil muggar!

Vi behöver din hjälp som volontär för att klara av att hantera alla muggar. Du kommer få jobba mitt i festivalvimlet tillsammans med ett glatt gäng med bland annat Miljöstudenter från Norrköping och från studentstället Herrgår’n i Linköping.

Ta chansen till en rolig festivalupplevelse där du även gör en insats för miljön- sök till Cup Concept!

Ansökan görs på vår volontärportal här.

 

 

Share Button
post

Tävlingsdags!!!

Kära vänner! Vi vill fira att ni är bäst och att vi har fått över 1000 följare genom en grym TÄVLING!!! :D 

Det enda du behöver göra är att dela och gilla detta inlägg på facebook så har du chans att vinna ett Spotify-Premium-konto eller festivalbiljett till Getaway Rock Festival!!

För visst borde alla ta chansen att uppleva Bråvalla Festival som volontär!?

 

Share Button
post

Schemavalet är öppet!

Nu är schemavalet öppet!!!

Logga in på portalen och välj arbetsgrupp under fliken “Mina Festivaler” för att säkra din plats som volontär! :) 

http://fkp-volunteer.se

Vill du arbeta tillsammans med din kompis? Välj då samma arbetsgrupp!

 

 

Share Button
post

Informationsmöte och incheckning

Hej!

Viktig information angående tisdagen!

Incheckning sker 08:00-20:00
(För er som börjar jobba måndag går det att checka in innan ert första pass)

Vi har delat upp så vi kör 2 stycken informationsmöten, så de som arbetar dags eller kvällspass på tisdagen inte missar mötet. Man går på det möte som passar bäst efter när man ankommer, det är alltså valfritt vilket av mötena du väljer att gå på. Observera, båda möten är på tisdagen 23/6.

Möte 1: 17:00

Möte 2: 21:00

På mötet får ni viktig information, det är ett antal nyheter som presenteras i år och det är med andra ord viktig information! Ni får även er arbets t-shirt under mötet samt annat eventuellt arbetsmaterial. Det är därför obligatoriskt att närvara.

Självklart är detta även det perfekta tillfället att träffa alla andra volontärer! I anslutning till mötet kommer det därför också anordnas en rolig aktivitet och mingel så ni får chansen att lära känna varandra innan festivalen drar igång! :)

Kraam och hoppas ni får en toppen helg!

 

Share Button
post

Antagningsbesked är på väg!

Nu är väntan snart över kompisar! Vi har precis börjat skicka ut antagningsbeskeden för Bråvalla Festival 2015! Inom den närmsta veckan bör du få reda på om du blivit antagen som volontär.

Så glöm inte hålla utkik på mailen! :)

Mer information kommer längre fram och i ditt antagningsmail, men om du har något du undrar över svarar vi självklart på dina frågor på vår mail; volontar@bravallafestival.se och på vår facebook sida här

Share Button