Volontär på Bråvalla – från ert perspektiv

Vi har börjat med en följetång på vår Facebook där volontärer får berätta lite om deras upplevelse på festivalen. Här nedan kommer en text från Mi Tran som vart hos oss de senaste åren.

Vad är det bästa med att vara volontär på Bråvalla festival?
Att vara volontär för mig innebär att jag får träffa oändligt många människor på kort tid, och lyckligtvis råkar dom alla vara väldigt trevliga och alltid glada! Man lär känna människor, främst andra volontärer som är där för att ha kul och bidra till en bättre festival. Personligen så är det tio gånger roligare att jobba än att endast åka som besökare. Istället för att sitta på campingen och vänta på att det enda band som man vill se ska spela så jobbar du, i mitt fall i Entrén och får krama om förväntansfulla besökare. Du kan ge dom det extra bemötandet som gör att festivalminnet blir oförglömligt.

Vad är ditt bästa tips för en lyckad festival? 
- Ta med dig ett glatt humör, var öppen till att lyssna på ny musik och våga lära känna främlingar i kön till Bajamajan.
- Ha kläder för alla väder! Har man otur kan det regna, se till att ha extra ombyte. Det finns inget mer avtändande som att gå runt blöt och kall på en festival.
- Glöm inte extra powerbank för att hålla mobilen levande, se till så att du kommer hem med några foton att sätta upp på väggen där hemma.
- Inte minst, ta hand om varandra dina vänner men även främlingar!

Jag har längtat till årets festival och jag hoppas att det finns fler än jag som är sugna på att göra ett betydelsefullt jobb. Om inte annat så ses vi i Entrén! Se då till att ge mig en extra kram så gör du mitt festivalbesök bättre!

 

mI VOLONTR

 

P.s följ oss gärna på FB där vi uppdaterar aktivt och svarar på frågor :)

Share Button

NU KÖR VI!!

Nu är äntligen ansökan till årets festival öppen! Ni ansöker som vanligt här: http://www.fkp-volunteer.se/ 

Här kommer lite information om att volontära på Bråvalla.

Vad innebär det att vara volontär?
Att vara volontär innebär att du arbetar ideellt, d.v.s utan lön. Istället får du mat, boende på särskild crew-camping eller vanlig besökscamping och festivalpass till festivalens samtliga dagar. Varje år söker vi bland annat nya miljökämpar, viktiga säkerhetsvakter och glada entrévärdar att skapa en så bra, trygg och rolig upplevelse som möjligt för våra besökare och alla som arbetar under festivalen.

Hur gammal måste jag vara för att få arbeta som volontär?
Du måste ha fyllt 18 år för att arbeta på Bråvalla Festival.

Hur ansöker jag?
Fyll i dina uppgifter via vår ansökningsportal som du når genom att klicka på länken: http://bit.ly/1PYgzDv.

Hur går hela ansökningsprocessen till?
1) Registrera: Du börjar din ansökan genom att registrera en profil på vår volontärsportal. När du skickat iväg din registrering kommer du inom kort att få ett mail med användarnamn och inloggningsuppgifter till portalen. Får du inte detta mail ber vi dig att avvakta en liten stund eller kolla skräpposten innan du vänder dig till oss, mailet kan ha hamnat där!

2) Logga in: När du har fått ett mail med användaruppgifter är det bara att logga in och utforska portalen.

3) Ansök till festival: Under fliken ”Ansök till våra festivaler” kommer du till den sida som du gör din ansökan ifrån. Där kommer du se alla festivaler som finns tillgängliga för volontärarbete. Står det “Ansök nu”, är det fritt fram att ansöka! Om ansökan inte är öppen står det datum när ansökan förväntas öppna.
När du ansöker kommer du att fylla i vilket arbetsområde du helst vill jobba med. Vi vill dock poängtera att det arbetsområde som du fyller i här är ett önskemål och en indikation för oss för vi ska kunna se hur stort intresset är inom respektive arbetsområde.

4) Antagen som volontär eller inte?: När du har skickat din ansökan så tar det ett tag för oss att läsa och gå igenom samtliga ansökningar. Du kommer att få ett mail skickat till dig oavsett om du blir antagen som volontär eller inte. Om du blir utvald till att arbeta som volontärer kommer du senare ges möjligheten att själv välja arbetsgrupp och schema (varje arbetsgrupp har ett fast schema som måste hållas). Om en grupp blir full så är den inte längre synlig eller valbar, då får du helt enkelt hitta en grupp där det finns platser kvar.

5) Vad händer efter att jag har valt arbetsgrupp?: Den arbetsgrupp du väljer är den arbetsgrupp och de tider du kommer att jobba enligt. Efter att du har valt arbetsgrupp så är det bara att börja planera din vistelse på festivalen! Vi kommer kontinuerligt att lägga upp dokument med information på volontärportalen där du kan läsa dig till allt som är viktigt att veta. Planera din resa till och från festivalen i tid, du är själv ansvarig för att komma i tid till festivalen och att stanna tills det att du har arbetat färdigt.
Observera att vi har ett obligatoriskt informationsmöte tisdagen den 28e juni där alla volontärer ska medverka så planera din resa till Norrköping utifrån det.

Jag vill arbeta som volontär inom sjukvård, var anmäler jag mig?
Du anmäler dig på precis samma sätt som alla volontärer gör, genom att skapa en profil via länken ovan. Det går inte att ansöka via e-post. För att arbeta som volontär inom sjukvård krävs det att du:

– Är utbildad undersköterska eller sjuksköterska eller har högre utbildning.

– Specifiera vilka påbyggnads/specialistutbildningar du besitter.

– Redogör för var du arbetar idag.

Förutom detta ser vi gärna att du har erfarenhet av akutsjukvård samt är specialiserad inom trauma/prehospitalsjukvård.

Jag vill jobba i samma grupp som en kompis, hur gör jag?
Om du vill arbeta ihop med din kompis så börjar ni med att enskilt registrera er i vårt ansökningsformulär som ni hittar här på hemsidan. Om ni bli utvalda till att arbeta som volontärer kommer ni senare ges möjligheten att själva välja arbetsgrupp och schema (varje arbetsgrupp har ett fast schema som måste hållas). Det är här du och din kompis har möjlighet att välja samma arbetsgrupp och samma schema. Ni kommer då garanterat att arbeta under samma tider men kanske inte alltid sida vid sida.

När får jag svar om jag har blivit antagen?
Senast en månad före festivalen kommer du att ha fått ett svar men vi jobbar för att ni ska få svar så tidigt som möjligt.

När öppnar valet av arbetsgrupp?
Valet av arbetsgrupp kommer att öppna ca en månad innan festivalen och stänger ett par dagar senare. Den som inte har valt arbetsgrupp inom denna tidsperiod plockas automatiskt bort ur systemet. Vi går ut med mer information innan valet av arbetsgrupp öppnar.

Arbetet
Arbetet varierar beroende på vilket område du har valt. Du arbetar totalt 24 timmar under festivalveckan, detta motsvarar fyra stycken 6-timmars pass. Det finns flera olika arbetsområden som du kommer kunna välja mellan när du ansöker om volontär på festivalen. Om din arbetsgrupp möter lite lugnare timmar så kan det bli aktuellt att du får arbeta med sådant som inte ryms i din arbetsgrupps beskrivning. Alla som jobbar med festivalen är ett enda stort team och vi backar varandra så var beredd på att hugga in där du behövs mest!
Du ska komma nykter, drogfri och utvilad till dina arbetspass.

Är min ansökan bindande?
Nej, din ansökan är inte bindande, men vi ser gärna att du inte skickar en ansökan om du inte är helt säkert på att du vill eller kan arbeta som volontär under festivalveckan. Så klart kan oförutseda händelser ske som gör att du inte kan dyka upp på festivalen, se bara till att meddela oss så fort du vet att du har fått förhinder så vi snabbt kan hitta en ersättare till dig. Om du blivit antagen och hunnit välja arbetsgrupp och sedan återkallar din ansökan utan rimliga skäl så kommer det påverka dina chanser för volontärsarbete hos oss i framtiden.

När måste jag vara på plats på festivalen?
Oavsett när du börjar arbeta, ska du vara på plats för att checka in och närvara på det obligatoriska informationsmötet som är tisdag den 28/6. På detta möte kommer du få, utöver viktig information, tid att träffa ansvariga och andra härliga volontärer samt få din t-shirt. Mötet är ett perfekt ställe att lära känna nya vänner, få tips från andra volontär-veteraner och helt enkelt ha en rolig kväll tillsammans.

Deposition
När du anländer till festivalen måste du checka in för att få ditt volontärsarmband och i samband med detta även betala en deposition på 500 kr kontant. Denna deposition återbetalas när du har arbetat alla dina arbetspass. Det är upp till varje enskild volontär att ansvara för uthämtning av deposition innan du lämnar festivalen.

Vad händer om jag inte arbetar alla mina arbetspass?
Om du oanmält inte dyker upp till dina arbetspass kommer vi att behålla depositionen du betalade när du checkade in på festivalen. Framtida deltagande som volontär för FKP Scorpio är helt uteslutet.

Boende
Som volontär får du ett volontärsarmband som ger dig access till crew-campingen samt den vanliga besökarcampingen. Du väljer själv vid ankomst om du vill bo på den vanliga besökarcampingen eller på vår lite lugnare crew-camping där endast volontärer är tillåtna. Du får självklart flytta ditt tält från volontärscampingen till den vanliga campingen när den öppnar, och tvärt om. På crew-campingen finns nära anslutning till dusch och WC. Crew-campingen är självklart öppen hela festivalveckan. Egen campingutrustning medtages.

Mat
Som volontär får du ett mål mat per arbetat pass. Maten serveras före eller efter ditt arbetspass så tag gärna med dig en vattenflaska, frukt eller annat snacks när du ska arbeta så att du kan fylla på med energi under arbetspasset.

Mobilladdning
Det kommer att finnas gratis mobilladdning på volontärscampingen. Du kommer inte kunna lämna in eller låsa in din mobil under tiden den laddar. Ta med egen laddare.

Vad händer om jag redan har köpt en biljett?
Köpt biljett återköps endast om hela arrangemanget blir inställt. Eventim sköter all vår biljettförsäljning. Vid vidare frågor angående biljetter vänligen kontakta kundtjanst@eventim.se.

Försäkring
Du som arbetar under festivalen är automatiskt försäkrad med en olycksfallsförsäkring. Denna gäller om man skadar sig på arbetstid i arbetet/av arbetet.

Kontakt
Har du några frågor eller vill komma i kontakt med Bråvalla Festival angående volontärsarbete, hör av dig tillvolontar@bravallafestival.se

 

Share Button

Bråvalla Extended Aftermovie teaser!

En liten teaser innan premiären av Bråvalla Festivals Extended Aftermovie!

Share Button

Nyheter!

I och med att vi i år vill göra en ny, fräsch start med förbättringar för samtliga involverade så kommer en hel rad nyheter att introduceras. I dagens blogginlägg kommer du att kunna läsa om fem av våra största och viktigaste ändringar.

Under festivalsommar 2013 var vi under vissa tider underbemannade på volontärer. Detta blev tyvärr ett ständigt faktum eftersom många volontärer valde att helt oanmält avvika från sina arbetspass eller att inte dyka upp på festivalen över huvud taget fast de till och med valt sina scheman och arbetsgrupper helt själva. Självklart gäller detta inte alla volontärer och vi kan inte dra alla volontärer över en kam, men för att säkerställa att detta inte sker igen måste vi strukturera om volontärorganisationen lite. I och med omstruktureringen introduceras även följande nyheter:

Ansökningsprocessen – I år har vi en ny volontärportal. För att kunna ansöka som volontär måste du först registrera en profil på volontärportalen. När din profil har registrerats får du inloggningsuppgifter skickat till dig via mail. Via denna profil kan du sedan ansöka som volontär till någon eller bägge av våra festivaler. Oavsett om du blir antagen som volontär eller inte kommer du att meddelas via den e-postadress du angivit. Om du blir antagen som volontär kan du klicka dig vidare in under fliken “Mina Festivaler” och därigenom välja bland de arbetsgrupper och arbetstider som finns. Under denna flik kommer ni även finna all information ni behöver inför ert kommande arbete som volontär.

Arbetspassen – Förutom lite förändring i ansökningsprocessen kommer det även ske förändring i arbetspassens längd och därmed även hur många dagar man måste arbeta för att tjäna ihop sitt volontärsarmband. Alla volontärer kommer att arbeta 24 timmar och man kommer att arbeta fyra sextimmarspass. I år finns det även lite nya intressanta positioner att söka till!

Introduktionsmöte – Som vi tidigare nämnt var ett av problemen som uppstod förra året att många volontärer kände sig bortglömda och dåligt informerade. I år vill vi verkligen att alla volontärer ska känna sig omhändertagna! Vi har därför lagt in ett introduktionsmöte tisdagen innan festivalen börjar så vi får chansen att hälsa er välkomna och ge er all den information ni behöver. Introduktionsmötet kommer att hållas på festivalområdet och är obligatoriskt för samtliga volontärer! Kan du ej infinna dig på festivalområdet incheckad och klar tisdag kväll festivalveckan så kan du tyvärr inte arbeta med oss i sommar.

Deposition – Den kanske största försäkringsåtgärden för att undvika oanmälda avhopp är att volontärorganisationen i år inför en deposition. Depositionen kommer vara 500 kr och är som en slags pant man lämnar in till volontärskontoret när man checkar in på festivalen. Denna pant återlämnas självklart efter att man har jobbat alla sina arbetspass. Detta är inget konstigt utan bara en försäkring för oss att alla volontärer slutför sitt arbete. Tyvärr hade vi stora problem förra året då många volontärer oanmält avvek från sitt arbete eller aldrig ens dök upp vilket ledde till stora problem för hela festivalen och de olika arbetsområdena som var underbemannade stora delar av dygnet. Det gjorde även att vissa volontärer arbetade längre än de skulle för att ingen kom och bytte av dem. Er insats betyder otroligt mycket för hela festivalen och som vi tidigare nämnt hoppas vi även att ni tar vårt projekt på allvar och tar ansvar för det uppdrag ni åtar er. Vi vill ha det bättre, trivsammare och roligare i år!

bild (2)

MEN! Den förändring vi ser mest fram emot är det nya volontärsområdet! Volontärscampingen flyttas och i anslutning till den kommer en volontär-by finnas där vi i volontärorganisationen håller till. På så sätt så får vi se mer av er och ni av oss så att vi tillsammans kan Engagera, Representera och Inspirera. Vi kommer även att bygga upp ett stort tält med väggar och tak där ni kan hänga och träffa andra volontärer där det kommer anordnas lite skojiga aktiviteter för er! Wihoo!

Den nya volontärportalen är snart klar och den har fått sig ett riktigt lyft! Detta innebär att ni inom snar framtid kan börja skapa era profiler och sedan börja ansöka som volontärer till Bråvalla. Ansökningen för GRF öppnar som tidigare nämnt i början av juni.

I övrigt så kan jag berätta att jag är hemma i Sverige igen och arbetar från och med nu från huvudkontoret i Stockholm. Idag är Stockholm grått och kallt och i skrivande stund ser jag förbipasserande med paraplyer i högsta hugg utanför fönstret. Dagar som den här längtar man till sommar, sol och värme och när jag tänker på sommaren som kommer och festivalerna vi har framför oss sprider sig en varm känsla genom hela kroppen. Snart är vi där, bland musiken, gemenskapen och skratten snart är det dags för det vi älskar allra mest, festival! Snart kära volontärer, snart ses vi!

//Admin

10151789_10152001886665069_5794376074414585253_n

Regniga dagar peppar vi med godis!

 

Share Button

Guten tag!

Som jag skrev i tidigare inlägg så satsar volontärorganisationen  på en ny fräsch start i år, men nystart och förbättring är ingenting som bara händer sådär i en handvändning utan är någonting som kräver mycket research, planering och i vissa fall omstrukturering. Orden “å ena sidan, å andra sidan“ är ord vi har nött ner till grunden när vi diskuterat hur vi ska bygga vår organisation i år och än är vi inte helt klara, men en god bit på väg!

Jag tänker nu i stora drag dela med mig av vår resa genom förändring från att den började till vart vi är idag, så buckle up!

Efter festivalsommar 2013 var alla inblandade eniga om att allting inte gick helt enligt planerna. 2013 var Bråvalla festivals första år. Festivalen växte sig stor oerhört snabbt bara ett par veckor innan det var dags att slå upp portarna och kampen mot klockan var ett ständigt faktum. Under festivalen var vi dessvärre underbemannade stora delar av genomförandet, framförallt på arbetsledare inom vissa områden. Underbemanningen ledde i sin tur till att det inte fanns tillräckligt många arbetsledare för att instruera och ta hand om alla volontärer på det sätt som volontärorganisationen hade planerat. Detta i sin tur ledde till stor förvirring på sina håll.

GRF fungerade bättre, men är också en mindre festival som gör den lättare att samordna och koordinera.

De vanligaste kommentarerna efter festivalerna var att volontärer kände sig bortglömda, inte fick tillräckligt med information eller klara och tydliga instruktioner. Det här går helt tvärt emot allting som vi inom volontärsorganisationen tycker är en bra arbetsupplevelse.

Volontärorganisationen har hittills inte arbetat året runt utan arbetet avslutas i det stora hela när säsongen är över och tas upp igen någon gång efter årsskiftet. Så, iprincip när klockan slog 24.00 på nyårsafton bad jag FKP Scorpio om att få börja jobba igen! Jag var  redo att ta nya tag och tänkte att här ska börjas i tid för vi har sååå mycket vi vill jobba på  inför festivalsommar 2014!

FKP Scorpio är i grund och botten en tysk festival-och konsertpromoter som etablerade sig i Sverige i och med uppköpet av varumärket Hultsfredsfestivalen 2011. Efter att den tyska festivalorganisationen kom till Sverige och gjorde Hultsfredsfestivalen 2011 så blev de även bekanta med ett, för Tyskland, väldigt obekant fenomen….volontärer. FKP Scorpio i Tyskland hade aldrig arbetat med volontärer förut, och deras första tanke var: “kommer det här med volontärer verkligen fungera?“. Så klart det fungerar att arbeta med volontärer, det vet ju vi! Sverige har en lång tratition av volontärsarbete och precis som alltid genomfördes även denna festival med hjälp av många engagerade volontärer. Den tyska organisationen såg detta och det resulterade i att de införde volontärer på de tyska FKP Scorpio festivalerna 2012!

Så för att återkoppla till rubriken på detta inlägg så har allt detta lett mig till vart jag sitter idag. För den som inte ännu inte har listat ut vart jag är så kan jag avslöja att jag i skrivande stund faktiskt sitter på FKP Scorpios huvudkontor i Hamburg, Tyskland! Guten tag!

Men varför sitter jag i Hamburg och inte på det Svenska huvudkontoret? Jo det är nämligen så att hela organisationen ser fram emot att fortsätta arbeta med volontärer, både på svenska och tyska festivaler, men arbetet med volontärer på de Svenska festivalerna behöver struktureras om lite. När organisationen valde att börja arbeta med volontärer på de Tyska festivalerna så började de bygga upp strukturen i form av ett projekt. Detta projekt fick namnet Lotsen-Projekt. Lotsen är namnet på de Tyska volontärerna och översätts som “pilot“ eller “navigatör“ och bakom detta projekt står en tjej som heter Tina. Så tanken med att jag är I Tyskland är att jag och Tina ska byta erfarenheter med varandra för att optimera volontärprojekten i respektive land – är inte det fantastiskt?!

Är ni nyfikna på det Tyska volontärprojektet kan ni kika runt lite på den Tyska volontärbloggen här: lotsen-projekt.de

Jag landade i ett grått och mulet vinter-Hamburg den 31 januari och kände mig verkligen mer än välkommen! Jag fick ett eget skrivbord, telefon och hembakade muffins!

1966895_10151967137075069_1597577285_n

558977_10151967136875069_874337801_n

 

Kontoret här i Hamburg är stort och här arbetar mer än 100 anställda! Det är uppdelat i olika avdelningar som HR, ekonomi, festivalkontor, konserter, bokning, marknadsföring och turnéer. Vill du veta mer om detta ta en titt på hemsidan fkpscorpio.com

 Nu har jag delat kontor med Tina i snart 8 veckor och våren har hunnit hit! Träden knoppar, fåglarna kvittrar och utsikten från kontoret är fantastiskt! Men viktigast av allt, idéerna har haglat!

1922330_10151967105560069_1001774656_n

På kontoret med Tina och hennes assistent Jay Marv!

10003159_10151975718185069_1184397703_n

 

 

 

 

 

 

Men min tid här är snart över och jag kommer att återvända till sverige igen i början på april. Min tid på kontoret i Hamburg har verkligen varit lärorik men jag är nu mer redo än någonsin att komma tillbaka till Sverige och fortsätta planera inför festivalsommar 2014 tillsammans med mina kollegor! Förhoppningsvis kommer volontärprojektet att bli riktigt lyckat för alla parter!

I och med denna nysatsning hoppas jag att ni volontärer förstår hur viktiga ni är och hur mycket er insats betyder för hela festivalen, men vi hoppas även att ni tar vårt projekt på allvar och tar ansvar för det uppdrag ni åtar er!

Men det vet jag ju att ni gör :)

1604895_10151967147035069_1765991498_n

Jag kommer sakna den fantastiska utsiken från takterassen på kontoret

1958315_10151967151910069_1642388649_n

Kontorsbyggnaden ligger precis vid hamnen

Kram & Kärlek // Admin

Share Button

Lämna ditt bakomflutna före dig…En ny start!

Förra året samlades ca 2 000 volontärer på Bråvalla flygfält i Norrköping och ca 500 volontärer vid Gasklockorna i Gävle för att medverka under genomförandet av Bråvalla festival och Getaway Rock Festival 2013 och nu är det snart dags igen!

Bråvalla festival´s  och Getaway Rock Festival´s festivalorganisation på plats är främst uppbyggd av fast anställda, externa företag, inhyrd proffesionell arbetskraft, säsongsanställda, föreningar och volontärer. Som ni ser genomförs festivalerna av flera olika typer av anställda. Alla dessa representerar festivalen och är festivalens ansikte utåt mot besökarna, inte minst volontärer och föreningar som är de grupper som har mest besökarkontakt av alla!

1924797_10152201687862421_1970538202_n

1940211_10152202388507421_968110092_n

 

Volontärorganisationen ansvarar för två av dessa grupper, volontärer och föreningar. När vi talar om föreningar kan det röra sig om olika typer av föreningar, exempelvis en idrottsförening som en fotbollsklubb eller tennisklubbb, men det kan även vara exempelvis en studentförening. Dessa två grupper måste uppfylla samma krav för att få arbeta på festivalen, men förutsättningarna skiljer sig lite:

Krav för volontärer & föreningar:

  • Fyllt 18 år
  • Arbeta 24 h innan, under eller efter festivalen
  • Vara beredd på att vissa arbetspass kan ligga under kvällen/natten
  • Vara nykter under arbetspassen

Som volontär får du:

  • Inträde till festivalen samtliga dagar
  • Bo på den vanliga campingen eller på volontärcampingen med dusch och WC
  • Ett mål mat per arbetat pass

Som förening får du:

  • Inträde till festivalens samtliga dagar
  • Bo på den vanliga campingen eller på volontärcampingen med dusch och WC
  • X antal kr/timme per person som arbetar tillfaller föreningen

Förra året gick inte allting riktigt som planerat i arbetet med volontärer. Inför detta år har vi därför lagt ner mycket tid och kraft på att rätta till det som gick fel för att 2014 års festival ska bli en mycket bättre upplevelse och vårt fokus ligger främst på volontärer och föreningar.

Att arbeta som volontär är ett förtroendeuppdrag och i år kommer vi att jobba under parollen

Engagera, Representera, Inspirera!

Vad betyder nu detta? Jo, för att festivalupplevelsen ska bli så lyckad som möjligt krävs det att alla enheter och arbetsgrupper arbetar tillsammans som ett team. Att arbeta tillsammans som ett team på en så pass stor arbetsplats som en festival kan i vissas ögon verka som en svår uppgift, men egentligen handlar det till största del om att komma till arbetspasset och utföra sitt uppdrag på bästa sätt med ett leende på läpparna! Festivaler är en komplex arbetsplats, men gör vi bara vårt bästa, tar ansvar för det uppdrag vi åtagit oss och arbetar med en positiv inställning så bidrar vi allihopa till ett hållbart och oslagbart team.

1294455_10201357301428106_554749005_o (1)

Till detta år söker vi därför engagerade volontärer som vill arbeta med oss för att skapa en bättre festival, både för besökare och kollegor. Som volontär är du festivalens ansikte utåt och representerar därmed festivalen i olika sammanhang som exempelvis säkerhet eller entré. Viktigt är även att föregå med gott exempel samt peppa och inspirera varandra. Gör vi det så lovar jag att den positiva energin kommer att smitta av sig på våra kollegor och besökare!

 

Vi är jätte taggade inför denna sommar och för den nystart vi gör med volontäroranisationen!

1510719_10152201688207421_1942751330_n

 

Vem är med oss!!?

 

 

 

 

 

 

Ansökningsformulären för Bråvalla öppnar upp i början av april och ansökningsformulären för GRF öppnar upp i början av juni. Vi kommer självklart att gå ut med mer information om hur det kommer gå till, både här, på hemsidan och på Facebook när vi har ett exakt datum.

 

Share Button

Vad kul att du hittade hit!!

Sådär, nu har vi äntligen en officiell volontärblogg!

Meningen med bloggen är att ge er en större inblick i volontärsarbetets alla faser såväl före festivalerna som under och efter. Här kan du läsa om vårt arbete mot kommande festivaler men även vrida tillbaka klockan och minnas de fina festivaler som hittills varit.

Men vem är jag som sitter bakom tangenterna här då? Jo jag heter Johanna och jag gör nu min tredje sommar som volontärsamordnare på FKP Scorpio Sveriges festivaler. Jag älskar musik, festivaler och volontärer! Enligt mig har jag världens bästa jobb!

Share Button