post

Festivalsommaren 2015 närmar sig!

Idag skiner solen här i Stockholm och på kontoret är vi i full gång med planeringen inför årets Bråvallafestival och Getaway Rock!

För att ge er alla en liten lägesuppdatering håller vi på och uppdaterar våra system, men beräknar att öppna upp ansökan för årets Bråvallafestival och Getaway Rock inom en snar framtid.

Registrering och ansökan görs precis som förra året på vår volontärsportal:

http://fkp-volunteer.se/volunteers/registrieren.php

Men redan nu kan ni räkna med mer liv i luckan, bloggen börjar vakna upp ur vinterdvalan likaså vår facebooksida och vi finns självklart tillgängliga på mailen med om ni har några frågor inför sommaren!

PS. Tog du några härliga bilder från förra årets festival som du kanske vill ska synas här på bloggen eller på facebook? Eller har du några tips eller önskemål inför årets festival? Vi delar mer än gärna era bilder och minnen från festivalen och tar tacksamt emot era åsikter så vi kan ge er den bästa möjliga festivalupplevelsen!

Skicka till volontar@bravallafestival.se

 

KRAM!

Share Button
post

Årets första festival!

Volontärsbloggen har hittills  handlat om Bråvalla och Getaway Rock, men som ni vet vid det här laget så har vi en ny festival att räkna med. I år var det ju nämligen premiär för vår nya festivalsatsning Where’s the Music? I Norrköping och det blev minst sagt en succé!

Det hade inte varit möjligt att genomföra utan våra underbara volontärer som hjälpte till innan, under och efter festivalen och vi vill härmed rikta ett super stort tack till er för er insats och för att ni var med och lyste upp i februarimörkret!

 

KRAM!

 

Share Button