post

Volontäransökan för Bråvalla Festival 2015 är öppen!

Idag kära vänner är det äntligen dags! Klockan 12:00 öppnar ansökan för att jobba som volontär på Bråvalla Festival 2015!!

Du ansöker på vår volontärportal www.fkp-volunteer.se, där du också registrerar din profil som du behöver för att kunna skicka in din ansökan.

Om du har jobbat som volontär tidigare behöver du inte registrera dig på nytt, du kan logga in med samma uppgifter som tidigare! Glöm inte att kontrollera och uppdatera din profil så att alla uppgifter stämmer. Tillexempel om du har bytt adress eller kanske har några nya erfarenheter som kan vara meriterande!

För att jobba som volontär behöver du ha fyllt 18 år innan festivalen börjar, samt kunna arbeta 4 pass á 6 timmar under festivalveckan. Du kommer själv kunna välja arbetsgrupp och arbetstider om du blir antagen som volontär. Observera dock att du måste checka in på festivalområdet och få ditt armband och arbetsmaterial innan ditt första arbetspass, samt närvara på ett obligatoriskt informationsmöte på tisdagen 23/6.

Om du har några frågor angående volontärsarbete under Bråvalla Festival så börja med att läsa igenom vår FAQ. Denna finner du både på vår hemsida, www.bravallafestival.se/sv/jobba-pa-festival/volontar/  samt på portalen, www.fkp-volunteer.se.

Om du inte hittar svar på din fråga kan du maila oss på, volontar@bravalla.se

 

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas vi ses i sommar!

Share Button
post

Måndagspepp!

Hej!

Idag är det måndag och dags för nya tag! Hoppas ni alla har fått en bra start på veckan. Om det trots allt känns lite tungt tänkte vi dela med oss av en riktigt härlig bild från förra året då vi körde lite roliga aktiviteter på volontärscampingen så att ni skulle få chansen att lära känna varandra redan innan festivalen drog igång! En nyhet på förra årets Bråvalla festival var nämligen vår VIV-Lounge. VIV står för Very Important Volunteer, och detta koncept kommer vi behålla och självklart utveckla från förra året för att ni ska få den bästa möjliga festivalupplevelsen. Om du har du tips på någon rolig aktivitet du vill ha med i år så skicka iväg ett mail till oss på volontar@bravallafestival.se!

 

Kram!

 

 

Share Button
post

Våren är här!

Hej alla glada!

Idag kära vänner är det exakt 15 veckor kvar till Bråvalla Festival!!! Hur sjukt är inte det!? Vi har haft en solig vecka här i Stockholm och ett säkert vårtecken är att den stora isplanen som varit vår utsikt i flera månader nu är en härligt grön fotbollsplan! För vi är ju faktiskt redan inne i mars månad, och det betyder också att vi snart öppnar årets ansökan för att arbeta som volontär på Bråvalla Festival 2015! Om allt går som det ska, öppnar ansökan nämligen i slutet av mars. Och det är ett utav de bästa vårtecknen som finns tycker vi på kontoret!

Kram!

 

 

 

Share Button
post

Tisdag och Getaway Rock!

Äntligen tisdag och BANDSLÄPP!! Vi är supertaggade och hoppas att ni är det med! Det är lite grått utanför fönstret, men vi har kastat in vinterjackorna långt in i garderoben och blundar för de envisa små snöhögarna som klamrat sig fast på trottoarerna, för nu vill vi ha sommar och festival!

Bråvalla är i vanlig ordning först ut i sommar, men idag vill vi passa på att lyfta fram Getaway Rock och våra volontärer som jobbade med oss i augusti. Getaway Rock är vår underbara festival i Gävle som alltid levererar en fantastisk festivalkänsla och grymt bra musik. Förra årets Getaway var minst sagt en succé volontärsmässigt, vi hade 0 % avhopp och stämningen var på topp!

Vi hoppas att vi får se alla gamla, men såklart även massa ny ansikten på årets festival! Ansökan till att vara volontär på Getaway Rock görs precis som förra året på volontärsportalen och vi beräknar att öppna ansökan i mitten på april.

 

KRAM!

Share Button