post

Exklusivt Bråvalla event- Bråvalla Extended filmvisning

Glad Valborg på er!!!

Redan nästa vecka vrider vi upp festivalpeppen till max- missa inte detta!!

Under en vecka i maj åker Bråvalla Festival på turné med en festivalfilm inspelad på Bråvalla Festival 2014. Vi bjuder in er till att peppa inför festivalsommaren och kanske återuppleva minnen från den förra, med en exklusiv visning av ”Bråvalla Extended”! Fem städer, fem visningar, en oförglömlig film.

Vi visar ett axplock låtar från konserter med bland andra storheter som Axwell Λ Ingrosso, Imagine Dragons, Markus Krunegård, Laleh, Elliphant och Graveyard, och intervjuer med några av de fantastiska artister vi hade äran att husera 2014!

PS! Kom i tid – de första gästerna på plats bjuds på en trevlig överraskning från våra samarbetspartners!

Gå med i eventet på facebook här

Share Button
post

Volontäransökan öppen för Getaway Rock Festival 2015!

Idag är det äntligen dags – klockan 12:00 öppnar ansökan för att jobba som volontär på Getaway Rock Festival 2015! För att ansöka registrerar du en profil på vår volontärportal här 

Har du jobbat som volontär tidigare? Då behöver du inte registrera dig på nytt, det fungerar alldeles utmärkt att logga in med samma uppgifter som tidigare!

Om du har några frågor som inte finns besvarade i vår FAQ, går det bra att maila oss på volontar@getawayrock.se.

Hoppas vi ses i sommar!

Ps, glöm inte att gilla vår volontärsida på Facebook 
Read More

Share Button

Ni är bäst!

 

Woop woop! Ni är helt underbara, ansökan har varit öppen i en dag och vi har redan fått in hundratals ansökningar!!!

Vi har haft några återkommande frågor på mailen och tänkte därför ta upp det här på bloggen!

Problem med profilbild

Vi problem att registrera sin profil på volontärportalen brukar det oftast bero på att profilbilden krånglar då den måste vara i ett visst format. Man måste ladda upp en bild som inte är större än 3MB och den måste vara i något av formaten, JPEG/JPG, PNG, GIF.

Profilbilden ska visa hur du ser ut, så vi kan identifiera dig. Det blir därför bäst om ni har en bild där man ser ert ansikte klart och tydligt framifrån, gärna mot en enkel bakgrund. Såklart är bilden på bara dig!

Exempel på en riktigt bra profilbild:                                Exempel på dålig profilbild:

lamaselfie                          lamaparty

 

(Note: Även om vi uppskattar humor, kommer ni nu självklart inte ladda upp profilbilder på lamor utan bara på er själva!)

 

Välja flera arbetsområden

Vi har också fått en del frågor ifall man kan välja mer än ett arbetsområde. Det går bara att välja ett område som huvudval. Men om du kan tänka dig flera områden, så logga in på din profil och skriv detta som en kommentar i rutan där du kan berätta om dig själv, så ser vi enkelt vilka fler områden du är intresserad av! (Det kommer synas hos oss även fast du redan skickat in din ansökan!) Om du ännu inte skickat in din ansökan kan du skriva det i kommentarsfältet i ansökan.

Kraaam!

 

 

Share Button