post

Bråvalla <3 Miljö

Volontär och miljöhjälte på Bråvalla med Cup Concept!                       

På Bråvalla Festival började vi 2014 servera all öl och cider i pantbara returmuggar. Det gjorde vi främst för att skapa en renare och trevligare festivalmiljö. Att returmuggarna har en betydligt mindre miljöpåverkan än de vanliga engångsplastglasen och är godare att dricka ur är inte så dumt det heller.

Att använda returmuggar är vanligt i Tyskland och vi hoppas det blir lika självklart på nordiska festivaler. På Bråvalla kommer vi att använda och hantera fler returmuggar än någonsin tidigare. Om vi ställer dem på rad blir det nästan 2 mil muggar!

Vi behöver din hjälp som volontär för att klara av att hantera alla muggar. Du kommer få jobba mitt i festivalvimlet tillsammans med ett glatt gäng med bland annat Miljöstudenter från Norrköping och från studentstället Herrgår’n i Linköping.

Ta chansen till en rolig festivalupplevelse där du även gör en insats för miljön- sök till Cup Concept!

Ansökan görs på vår volontärportal här.

 

 

Share Button
post

Tävlingsdags!!!

Kära vänner! Vi vill fira att ni är bäst och att vi har fått över 1000 följare genom en grym TÄVLING!!! :D 

Det enda du behöver göra är att dela och gilla detta inlägg på facebook så har du chans att vinna ett Spotify-Premium-konto eller festivalbiljett till Getaway Rock Festival!!

För visst borde alla ta chansen att uppleva Bråvalla Festival som volontär!?

 

Share Button
post

Schemavalet är öppet!

Nu är schemavalet öppet!!!

Logga in på portalen och välj arbetsgrupp under fliken “Mina Festivaler” för att säkra din plats som volontär! :) 

http://fkp-volunteer.se

Vill du arbeta tillsammans med din kompis? Välj då samma arbetsgrupp!

 

 

Share Button
post

Informationsmöte och incheckning

Hej!

Viktig information angående tisdagen!

Incheckning sker 08:00-20:00
(För er som börjar jobba måndag går det att checka in innan ert första pass)

Vi har delat upp så vi kör 2 stycken informationsmöten, så de som arbetar dags eller kvällspass på tisdagen inte missar mötet. Man går på det möte som passar bäst efter när man ankommer, det är alltså valfritt vilket av mötena du väljer att gå på. Observera, båda möten är på tisdagen 23/6.

Möte 1: 17:00

Möte 2: 21:00

På mötet får ni viktig information, det är ett antal nyheter som presenteras i år och det är med andra ord viktig information! Ni får även er arbets t-shirt under mötet samt annat eventuellt arbetsmaterial. Det är därför obligatoriskt att närvara.

Självklart är detta även det perfekta tillfället att träffa alla andra volontärer! I anslutning till mötet kommer det därför också anordnas en rolig aktivitet och mingel så ni får chansen att lära känna varandra innan festivalen drar igång! :)

Kraam och hoppas ni får en toppen helg!

 

Share Button
post

Antagningsbesked är på väg!

Nu är väntan snart över kompisar! Vi har precis börjat skicka ut antagningsbeskeden för Bråvalla Festival 2015! Inom den närmsta veckan bör du få reda på om du blivit antagen som volontär.

Så glöm inte hålla utkik på mailen! :)

Mer information kommer längre fram och i ditt antagningsmail, men om du har något du undrar över svarar vi självklart på dina frågor på vår mail; volontar@bravallafestival.se och på vår facebook sida här

Share Button

Bråvalla Extended Aftermovie teaser!

En liten teaser innan premiären av Bråvalla Festivals Extended Aftermovie!

Share Button