post

Ladda ditt armband i förväg!

Hej! Nu börjar det äntligen närma sig festival!!!

Du kan nu logga in och ladda ner din voucher från portalen under fliken “Mina Festivaler”! :)

Nytt för i år är att även du som volontär kan  ladda på ditt armband med pengar i förväg!

Detta gör du här genom att skapa en kontoprofil där du anger din e-postadress, väljer ett lösenord och skriver in koden som du hittar på din voucher under QR-koden. Dina uppgifter är naturligtvis säkra hos oss och kommer inte att lämnas ut till tredjepart. Du kan fylla på ditt festivalarmband online till och med den 21 juni kl. 24.00.

När du har skapat din kontoprofil online har du möjlighet att föra över pengar till armbandet via ditt kreditkort (Visa, Mastercard, Maestro). Genom att skapa en profil och fylla på pengar i förväg slipper du tänka på det när du kommer till festivalen. Glöm inte att spara din biljett! Den behöver du fortfarande för att byta till armbandet när du kommer till festivalen.

När du kommer till festivalen byter du din biljett till festivalarmbandet. Din kontoprofil kopplas då automatiskt till ditt armband.

Share Button
post

VIV-Lounge 2015

Vi är väldigt glada att kunna meddela att vi även i år kommer ha ett eget tält vid volontärcampingen, som vi kallar VIV-Loungen. VIV står för Very Important Volunteer, och i detta tält kommer det hända massa roliga saker under festivalveckan! Det är i VIV-Loungen du kan hänga när du inte jobbar och när du vill umgås med dina volontärskompisar. Du har också möjlighet att ladda din mobil gratis!

En glad nyhet för i år är att vårt kära Rockmarket kommer ha en alldeles egen liten volontärkiosk där du bland annat kommer kunna handla godis, dricka och enklare frukost utan långa köer och lång promenad till festivalområdet! Hur bra som helst tycker vi! :D

Våra underbara VIV-Lounge volontärer kommer såklart anordna aktiviteter varje dag och finnas till hjälp om ni har några frågor eller bara vill hänga lite ;)

Det är även i VIV-Loungen som informationsmötet kommer hållas, och efter mötet blir det mingelfest samt prisutdelning till vinnarna i  vår facebook-tävling!

Share Button