Volontär på Bråvalla – från ert perspektiv

Vi har börjat med en följetång på vår Facebook där volontärer får berätta lite om deras upplevelse på festivalen. Här nedan kommer en text från Mi Tran som vart hos oss de senaste åren.

Vad är det bästa med att vara volontär på Bråvalla festival?
Att vara volontär för mig innebär att jag får träffa oändligt många människor på kort tid, och lyckligtvis råkar dom alla vara väldigt trevliga och alltid glada! Man lär känna människor, främst andra volontärer som är där för att ha kul och bidra till en bättre festival. Personligen så är det tio gånger roligare att jobba än att endast åka som besökare. Istället för att sitta på campingen och vänta på att det enda band som man vill se ska spela så jobbar du, i mitt fall i Entrén och får krama om förväntansfulla besökare. Du kan ge dom det extra bemötandet som gör att festivalminnet blir oförglömligt.

Vad är ditt bästa tips för en lyckad festival? 
- Ta med dig ett glatt humör, var öppen till att lyssna på ny musik och våga lära känna främlingar i kön till Bajamajan.
- Ha kläder för alla väder! Har man otur kan det regna, se till att ha extra ombyte. Det finns inget mer avtändande som att gå runt blöt och kall på en festival.
- Glöm inte extra powerbank för att hålla mobilen levande, se till så att du kommer hem med några foton att sätta upp på väggen där hemma.
- Inte minst, ta hand om varandra dina vänner men även främlingar!

Jag har längtat till årets festival och jag hoppas att det finns fler än jag som är sugna på att göra ett betydelsefullt jobb. Om inte annat så ses vi i Entrén! Se då till att ge mig en extra kram så gör du mitt festivalbesök bättre!

 

mI VOLONTR

 

P.s följ oss gärna på FB där vi uppdaterar aktivt och svarar på frågor :)

Share Button

Det börjar hända grejer

Hej på er,

Jag har varit dåligt på att uppdatera den här bloggen.. Jag ber om ursäkt. Men om det är nån som fortfarande kikar in här då och då kan jag berätta att de första volontärerna har blivit accepterade till festivalen! Roligt va? Idag ska jag kontakta de jag valt ut att jobba som årets Media Crew.

Vi har fått flera frågor om när man kommer få svar/bli accepterad till årets festival och jag hoppas att du kommer få svar inom de kommande två veckorna. Det är mycket jobb att gå igenom alla volontärer och för hand acceptera varje person (vi siktar ju på runt 1000 volontärer i år). Hoppas ni har förståelse för detta.

Som vanligt, har ni några frågor släng iväg ett mail till volontar@bravallafestival.se, under veckodagarna svara jag ofta inom en timme!

 

Share Button