Nu kan du registrera din profil!

Volontäransökningen till Bråvalla festival 2014 är nu öppen!

Volontäransökningen till GRF öppnar i början av juni!

Skapa din profil och ansök Här!

Ge oss gärna en kommentar om vad du tycker om den nya volontärportalen!

// Admin

Share Button

7 thoughts on “Registrera din profil och ansök!!

 1. Hej Haidar! Vi kommer gå igenom alla ansökningar och skicka ut besked till er alla inom en månad! Förhoppningsvis ses vi på Bråvalla :)

 2. Volontärportalen fungerar finfint, inga problem alls.

  Däremot undrar jag varför man bara kan ansöka till ett arbetsområde? Hade gärna ökat mina chanser genom att kunna ansöka nästan allihopa!

  Jakob

  • Hej Jakob!!
   Vad kul att portalen funkar fint!
   Varför man inte kan ansöka till fler än ett arbetsområde är för att vi ska kunna se vilka områden som är mest intressanta och populär att söka till!
   Det område du ansökte till är dock inte hugget i sten att du måste jobba med utan om du ångrar dig och hellre vill arbeta med någonting annat så kan man senare när valet av arbetsgrupp öppnar välja någonting annat! Det går självklart bra att skriva till övriga önskemål av arbetsgrupp i kommentarsfältet i ansökan!

   // Admin :)

 3. Har funderat på en sak. Ni ska ju titta igenom alla ansökningar nu. Jag misstänker att alla som sökt inte kommer att komma med. Vad är det som avgör att man kommer med? Är det erfarenhet eller först till kvarn (då ni öppnade portalen) Eller vad utgår ni ifrån? :)

  • Hej Ulrica!

   Vi kommer att gå igenom varenda ansökning där vi ser vad ni har skrivit! Det är svårt att säga vad som avgör om man kommer med eller inte därför tittar vi på helheten och Vi välkomnar både nya som erfarna volontärer! Portalen är iom registreringen redan öppen, men nästa steg där man väljer arbetsgrupp och arbetstider kommer endast vara tillgänglig för de som kommer med! Hoppas jag svarade någorlunda på din fråga! :)

   /Admin

 4. Hej!
  Hur kommer det sig att ni har slutat med området Artistservice? För den erfarne inom det området både hos Getaway och andra festivaler känns det lite tråkig!

  • Hej Frida!
   Artistservice är redan tillsatt för både Bråvalla och GRF!
   Hoppas att du hittar ett annat område som lockar :)

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>