Imorgon fredag 6/6 öppnar vi upp för antagna volontärer på Bråvalla festival att välja schema och arbetsgrupp! För att göra detta loggar man in på sin profil på portalen, klickar på ”Mina festivaler” och sedan ”Välj grupp” på den grupp du känner passar dig bäst. Det står vad varje arbetsgrupp heter, dess gruppnummer samt dess tider och datum. Observera att vissa arbetsgrupper arbetar innan och/eller efter festivalen!

I år vill vi inte bara Engagera, Representera och Inspirera, utan vi vill även slå ett slag för miljön! Vi har därför gjort så att vissa arbetsgrupper gör något av sina pass tillsammans med Miljöteamet. I Schemavalet heter dessa grupper t.ex. Entré/Miljö och där man ser arbetstiderna ser man även vilken arbetsuppgift man arbetar med under just det passet.

I och med vårt slag för miljön vill vi även presentera en ny, spännande arbetsgrupp man kommer att kunna välja – Cup Concept! Ni som följer Bråvalla Festival på facebook har säkert redan sett det. I år kommer Bråvalla Festivals barer att servera all öl och cider i återvinningsbara plastmuggar, vars miljöpåverkan är betydligt mindre än med vanliga plastglas. Effekten blir en renare miljö på lång sikt och en renare och trevligare festivalmiljö på kort sikt. Och så smakar ölen bättre i en stabil mugg än i ett tunt engångsglas ;-)

Att använda returmuggar är vanligt i Tyskland men än så länge inte i Norden. På Bråvalla kommer vi att använda och hantera fler returmuggar än någonsin tidigare. Om vi ställer dem på rad så kommer vi halvvägs till Linköping! För att klara av detta kommer det att behövas en egen organisation för returmuggarna där vi behöver volontärer som hjälper till. Om man väljer arbetsgruppen Food & Beverage – Cup Concept kommer man att få jobba i barerna med detta tillsammans med ett glatt gäng med bland annat Miljöstudenter från Norrköping och från studentstället Herrgår’n i Linköping.

Vi har fått många frågor angående spelschemat och när det släpps. Vi i volontärorganisationen arbetar enbart med volontärer och har därför, tyvärr, inte koll på vilka band som bokas eller hur det går med de processerna. Vi hoppas och vill självklart att spelschemat ska vara klart tills när vi öppnar schemavalen men är det inte det så måste vi ändå öppna dem för att vi ska hinna klart med all rekrytering i tid.

Ifall att spelschemat inte skulle hinna vara klart tills dess att vi öppnar schemavalen får man tänka så här – finns det ett band du verkligen inte kan missa, välj en arbetsgrupp med schema som inte arbetar den dagen. Eller är det en headline så som t.ex. Iron Maiden eller Axwell & Ingrosso du vill se? Se då till att välj ett schema som har ett tidigt pass för den dagen som den akten spelar. De största headlineakterna brukar alltid spela sent.

Vi vill även ännu en gång påminna er om att vi inte svarar på meddelanden på Facebook-chatten. Har du frågor ber vi dig i första hand att ta en titt på vår FAQ innan du mailar oss på volontar@bravallafestival.se.

Önskar er alla en trevlig kväll :)

/Admin :)

Share Button

4 thoughts on “Dags att välja schema och slå ett slag för miljön!

 1. hej hej! jag undrar om det kommer att släppas fler volontärgrupper? det område jag hoppades på att få arbete med finns inte med i någon av grupperna

  • Hej Angelika!

   De grupper som ligger uppe på volontärportalen är de grupper som finns att välja på och det kommer inte att läggas upp några fler grupper!
   Du kanske hittar något annat roligt & spännande område att arbeta med istället!:)

 2. Hej har försökt söka schema när jag fick ert mail igår men det har inte fungerat? även andra länkar som ja tröck på fungerade inte? skickat mail både igår och idag och får inget svar? vad ska jag göra nu? såg fram emot att jobba med er, är lite besviken!

  • Hej Madelene!

   Gruppvalen stängde ner i går kl 12.00 men kommer att öppnas upp igen i morgon kl 13, då kan du gå in och välja grupp igen!

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>