Senare ikväll 18/7 kl 19.00 öppnar vi upp för antagna volontärer på GRF att välja schema och arbetsgrupp! För att göra detta loggar man in på sin profil på portalen, klickar på ”Mina festivaler” och sedan ”Välj grupp” på den grupp du känner passar dig bäst. Det står vad varje arbetsgrupp heter, dess gruppnummer samt dess tider och datum. Observera att vissa arbetsgrupper arbetar innan och/eller efter festivalen!

Har du glömt vad varje arbetsgrupp innebär och vill veta mer så klickar du på “Mina festivaler”. I vänsterkanten har du en ruta, där klickar du på “Getaway Rock Festival” och sedan vidare in på “Viktig information”. Där kan du ladda ner en PDF där vi beskriver varje arbetsområde.

När man väljer schema är det först till kvarn som gäller. Blir en grupp full så försvinner den från sidan.

Under denna flik finner du även lite annan information, t.ex. vår policy och en packlista med lite nyttiga tips på vad som kan vara bra att ha med sig till festivalen!

Det är även här vi kommer att ladda upp karta och parkeringspass ca 1 v innan festivalen.

I år vill vi inte att någon ska behöva jobba längre än vad schemat säger och därför ha vi lagt in en överlappning i schemat. Därför står alla pass på 6.5 h. Den extra halvtimmen är för att vi ska hinna göra alla byten mm.

Vi försöker även här som vi gjorde på Bråvalla att slå ett litet extra slag för Miljön! Eftersom alla volontärer ska jobba 24 h under festivalveckan fördelat på 4 st pass och några grupper endast jobbar torsdag-lördag så kommer dessa grupper även att göra ett pass på söndagen där vi kavlar upp ärmarna och hjälper till att städa av området. Vilka grupper detta gäller står i arbetsbeskrivningen och det syns även när du väljer arbetsgrupp, det arbetspasset är då märkt med slutstädning.

Har du frågor ber vi dig i första hand att ta en titt på vår FAQ innan du mailar oss på volontar@getawayrock.se.

Önskar er alla en trevlig kväll  med lite fin bild från GRF 2013 :)

/Johanna

 

Getaway_entre

Campingentrén GRF 2013!

 

Share Button

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>