post

Volontär och miljöhjälte på Bråvalla med Cup Concept!                       

På Bråvalla Festival började vi 2014 servera all öl och cider i pantbara returmuggar. Det gjorde vi främst för att skapa en renare och trevligare festivalmiljö. Att returmuggarna har en betydligt mindre miljöpåverkan än de vanliga engångsplastglasen och är godare att dricka ur är inte så dumt det heller.

Att använda returmuggar är vanligt i Tyskland och vi hoppas det blir lika självklart på nordiska festivaler. På Bråvalla kommer vi att använda och hantera fler returmuggar än någonsin tidigare. Om vi ställer dem på rad blir det nästan 2 mil muggar!

Vi behöver din hjälp som volontär för att klara av att hantera alla muggar. Du kommer få jobba mitt i festivalvimlet tillsammans med ett glatt gäng med bland annat Miljöstudenter från Norrköping och från studentstället Herrgår’n i Linköping.

Ta chansen till en rolig festivalupplevelse där du även gör en insats för miljön- sök till Cup Concept!

Ansökan görs på vår volontärportal här.

 

 

Share Button

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>