post

Vi är väldigt glada att kunna meddela att vi även i år kommer ha ett eget tält vid volontärcampingen, som vi kallar VIV-Loungen. VIV står för Very Important Volunteer, och i detta tält kommer det hända massa roliga saker under festivalveckan! Det är i VIV-Loungen du kan hänga när du inte jobbar och när du vill umgås med dina volontärskompisar. Du har också möjlighet att ladda din mobil gratis!

En glad nyhet för i år är att vårt kära Rockmarket kommer ha en alldeles egen liten volontärkiosk där du bland annat kommer kunna handla godis, dricka och enklare frukost utan långa köer och lång promenad till festivalområdet! Hur bra som helst tycker vi! :D

Våra underbara VIV-Lounge volontärer kommer såklart anordna aktiviteter varje dag och finnas till hjälp om ni har några frågor eller bara vill hänga lite ;)

Det är även i VIV-Loungen som informationsmötet kommer hållas, och efter mötet blir det mingelfest samt prisutdelning till vinnarna i  vår facebook-tävling!

Share Button

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>