post

Hej! Nu börjar det äntligen närma sig festival!!!

Du kan nu logga in och ladda ner din voucher från portalen under fliken “Mina Festivaler”! :)

Nytt för i år är att även du som volontär kan  ladda på ditt armband med pengar i förväg!

Detta gör du här genom att skapa en kontoprofil där du anger din e-postadress, väljer ett lösenord och skriver in koden som du hittar på din voucher under QR-koden. Dina uppgifter är naturligtvis säkra hos oss och kommer inte att lämnas ut till tredjepart. Du kan fylla på ditt festivalarmband online till och med den 21 juni kl. 24.00.

När du har skapat din kontoprofil online har du möjlighet att föra över pengar till armbandet via ditt kreditkort (Visa, Mastercard, Maestro). Genom att skapa en profil och fylla på pengar i förväg slipper du tänka på det när du kommer till festivalen. Glöm inte att spara din biljett! Den behöver du fortfarande för att byta till armbandet när du kommer till festivalen.

När du kommer till festivalen byter du din biljett till festivalarmbandet. Din kontoprofil kopplas då automatiskt till ditt armband.

Share Button

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>