Hej på er,

Jag har varit dåligt på att uppdatera den här bloggen.. Jag ber om ursäkt. Men om det är nån som fortfarande kikar in här då och då kan jag berätta att de första volontärerna har blivit accepterade till festivalen! Roligt va? Idag ska jag kontakta de jag valt ut att jobba som årets Media Crew.

Vi har fått flera frågor om när man kommer få svar/bli accepterad till årets festival och jag hoppas att du kommer få svar inom de kommande två veckorna. Det är mycket jobb att gå igenom alla volontärer och för hand acceptera varje person (vi siktar ju på runt 1000 volontärer i år). Hoppas ni har förståelse för detta.

Som vanligt, har ni några frågor släng iväg ett mail till volontar@bravallafestival.se, under veckodagarna svara jag ofta inom en timme!

 

Share Button

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>