Share Button

10 thoughts on “Kontakt

  • Hej Ella!

   Vad roligt! Ansökningen öppnar onsdag 23/4! Vi kommer länka till ansökan på Bråvallas hemsida, på Volontär Bråvallas FB och här på bloggen :) Välkommen och sök! :)

 1. Hej! När kommer sidan där man skapar en profil och sen ansöker som funktionär? Känner mig lite stressad att inte hinna! Den skulle ju komma upp i början av april?

  • Hej Miranda!

   Ansökningen kommer att öppna onsdag 23/4, dvs nästa vecka! Du kommer hitta länken till ansökan via Bråvallas hemsida, Volontär Bråvalla på FB och här på Bloggen :)

 2. hej var ute på eran hemsida och titta och fick se att man kommer jobba 24H pass hur tänker ni där samt 1 mål mat under ett pass… bara nyfiken på hur ni får i hopp det

  // rutinerad nattjobbare från andra festivaler

  • Hej Anders!

   Nej, man jobbar inte 24h pass utan man jobbar 4 st pass som är 6h vardera fördelat över festivalveckan :)
   Att jobba 24 h är ohumant och det finns inga pass som är längre än 6 h.

   Mvh Admin :)

 3. Hej.
  Jag ansökte till media crew på Bråvalla men inte fått svar på om jag blivit antagen eller ej.
  Jag läste på eran sida att om man blir antagen får man ett mail om tider man skall befinna sig på mm och om man inte kommer med så får man ett mail där det blir förklarat att man ej kommit med . Eller har jag fattat fel? Har i alla fall inte fått något mail. innebär det att jag inte är antagen eller är processen bara försenad ?

  Mvh Alexander

  • Hej Alexander!
   Vi har gått igenom alla ansökningar som har kommit in!
   Du ska ha fått ett mail även om du har blivit antagen eller inte.
   Mailet kan ha fastnat i dit spamfilter, så kolla så att det inte har hamnat i papperskorgen eller liknande!
   Hittar du fortfarande inget mail så skickar du ett mail till volontar@bravallafestival med namn och ärende så hjälper vi dig därifrån :)

 4. Hej.

  Jag försöker söka som GRF´s hjältar och Joker. * Security scensäkerhet. Men när jag bockar dom 2 och sen klickar på skicka så kommer det upp en ruta som säger * Du måste välja inom vilket område du vill jobba.. Bockar jag av alla så kommer samma ruta upp igen…Något annat finns inte att bocka av. Spelar ingen roll hur jag gör.Tyvärr så kan jag inte göra nått på sidan

  • Hej Juho!

   Det går inte att klicka i fler grupper än en, det är därför din ansökan inte går igenom!
   Välj ett område och prova igen. Det område du fyller i nu är endast en indikation för oss så att vi kan se hur många som är intresserade av vad, så skulle du ångra dig senare så är det inga problem!

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>