Vid frågor angående volontärarbete på Bråvalla festival vänligen kontakta:

volontar@bravallafestival.se 

Share Button

5 thoughts on “Bråvalla festival

 1. Hej!

  När kommer det bli möjligt att börja ansöka som volontär till Bråvallafestivalen? Har upplevt att det är lite dåligt med information angående det. Och när, på ett ungefär, kommer man få veta om man blivit antagen? Jag måste nämligen ansöka om ledighet på min arbetsplats i sådana fall.

  MVH

  • Hej Amanda!

   Som vi har skrivit i våra inlägg kommer ansökningen öppna upp i april. Vi Bygger just nu upp en helt ny ansökningsdatabas för volontärer och den måste bli klar innan vi öppnar upp. Beskedet om du blir antagen eller ej får du senast senast en månad innan festivalen. Information ang detta finns på vår Facebook sida och Festivalens officiella hemsida!

 2. Hej jag heter linnea och har en väldigt viktig fråga jag vill ställa till er!
  Varför är det 18årsgräns på att jobba som volontär i år? Jag är 17år och var på bråvalla festivalen förra sommaren och det var det bästa som hänt mig! Jag åkte dit på lördagen för att umgås med mina vänner en dag och kika på artister och till min förvåning så är jag med om något obeskrivligt underbart! 12 timmar stod vi under det vita tältet och det blåa och hoppade och sjöng med till alla underbara artister och jag kan ärligt säga det att det var hur fantastiskt som helst! Så tack snälla ni för en helt fantastisk festival!
  I sommar ska mina vänner campa 3dagar på bråvalla men jag har dock inte råd med det den här gången.. Det gör mig väldigt besviken då jag sett fram emot detta hela vintern! Jag hade på mitt passband runt handleden från juni till december haha. Älskar bråvalla!
  Tyvärr är jag 17år och får ej jobba som volontär denna sommar, min stora fråga är varför? Varför skulle jag inte kunna få jobba hos er denna sommar? Bara för att jag inte är myndig? Eller finns det andra anledningar? Jag får ju ingen lön, men boende och tillgång till festivalområdet och ett mål mat under mitt jobbpass jag har! Så snälla ge mig ett svar! Antingen på min mail eller på mitt nummer! Mvh Linnea Orre
  Linneaorre@hotmail.com 0761355707

  • Hej Linnea!

   Är man under 18 år så finns det vissa arbetsuppgifter man inte är tillåten att utföra och vissa arbetstider som man inte är tillåten att jobba under enligt arbetsmiljölagen. Vi har valt att ha en åldersgräns på 18 år för att säkerställa att ingen som är under 18 år hamnar på positioner, arbetsuppgifter eller arbetstider som inte är lämpliga för personer under 18. Eftersom alla volontärer själva går in och väljer arbetsgrupp och arbetstider så kan vi inte säkerställa vilket arbete eller vilka arbetstider volontärerna väljer. Vi hoppas att du förstår vårt ställningstagande och hoppas att vi ses på Bråvalla 2015 istället!!

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

Du kannst folgende HTML-Tags benutzen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>